Android Box

9,990 L

Android Box

0 nga 5
(0)
SKU: android-box

Android Box nga marka e njohur Xiaomi, tanime eshte nje inovacion ne boten e televizionit. Me ane te lidhjes me internetin, mund te shihni filma ne Netflix apo te shkarkoni aplikacione te ndrushme per te pare programe apo per te degjuar muzike. Transformon TV tuaj duke e bere ate si nje Smartphone.
?? I vogel dhe nuk ze shume hapesire
?? Lidhet me TV me ane te fishes HDMI

Shtoje në shportëKrahasoni
8,990 L

Android Box H96 max

0 nga 5
(0)
SKU: android-box-h96-max

Android box me te mire ne treg e gjeni vetem tek ne
? Shpejtesia me e madhe ? 4 Gb Ram dhe 32 Gb memorie + MicroSd
? Ultra procesor Rk 3328 Quad core cortex A-53
? Voice control
?Usb 2.0 dhe akoma me shum suport usb 3.0
? Android 8.1
? Network wifi b/g/n 2.5 dhe 5 Ghz
? Hdmi cilesia maksimale e figures 4k @60 fps

Shtoje në shportëKrahasoni
5,490 L

Android Box Tx 3 Mini

0 nga 5
(0)
SKU: android-box-tx-3-mini

Android Box Tx 3 Mini ? ?
Bejeni Televizorin tuaj smart duke pare filmat me te fundit si edhe shume programe te tjera si youtube, google, fb, insta e cdo aplikacion tjeter qe ju nevojitet ?
? E vogel dhe ideale per tu mare me vete per pushime?
? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone?
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe?
? Shpejtesia 2 GB RAM?
? Memoria 16 Gb?

Shtoje në shportëKrahasoni
5,490 L

Android Box x96 mini

0 nga 5
(0)
SKU: android-box-x96-mini

? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe
? Shpejtesia 2 GB RAM
? Memoria 16 Gb

Shtoje në shportëKrahasoni
6,490 L

DVB T2 & Android Box, 2 ne 1

0 nga 5
(0)
SKU: dvb-t2-android-box-2-ne-1

Dy aparate ne nje DVB T2 & Android Box, 2 ne 1
Marr?si Hybrid Tokesor Quad Core 7,1 TV Box Android 4K Tuner Receptor TV DVB T2 Digital Toksor DVB-T2
? Set kuti t? lart? Wifi ose me fishe
? RAM: DDR3 1GB, ROM: 8GB
? Android 7.1 OS
? Support H.265, 4K 30pfs, HDMI 2.0;
? Nd?rtimi me Tuner DVB-T2

Shtoje në shportëKrahasoni
7,990 L

TV Box T95 Max

0 nga 5
(0)
SKU: tv-box-t95-max

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 9.0
? Memoria 4 GB ju lejon te shkarkoni shume aplikacione
? Shijoni rezolucionin 6K
? Permasat 10.4 x 10.4 x 2 cm

Shtoje në shportëKrahasoni
4,990 L

X96 TV Box

0 nga 5
(0)
SKU: x96-tv-box

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 7.1
? Frekuence deri ne 2 Ghz
? Mund te shikoni video me kualitet 4K
? Suporton shumicen e formateve foto dhe video
? Permasat 17.8 x 11.7 x 5.6 cm

Shtoje në shportëKrahasoni

Android Box

0 nga 5
(0)

Android Box nga marka e njohur Xiaomi, tanime eshte nje inovacion ne boten e televizionit. Me ane te lidhjes me internetin, mund te shihni filma ne Netflix apo te shkarkoni aplikacione te ndrushme per te pare programe apo per te degjuar muzike. Transformon TV tuaj duke e bere ate si nje Smartphone.
?? I vogel dhe nuk ze shume hapesire
?? Lidhet me TV me ane te fishes HDMI

SKU: android-box

Android Box H96 max

0 nga 5
(0)

Android box me te mire ne treg e gjeni vetem tek ne
? Shpejtesia me e madhe ? 4 Gb Ram dhe 32 Gb memorie + MicroSd
? Ultra procesor Rk 3328 Quad core cortex A-53
? Voice control
?Usb 2.0 dhe akoma me shum suport usb 3.0
? Android 8.1
? Network wifi b/g/n 2.5 dhe 5 Ghz
? Hdmi cilesia maksimale e figures 4k @60 fps

SKU: android-box-h96-max

Android Box Tx 3 Mini

0 nga 5
(0)

Android Box Tx 3 Mini ? ?
Bejeni Televizorin tuaj smart duke pare filmat me te fundit si edhe shume programe te tjera si youtube, google, fb, insta e cdo aplikacion tjeter qe ju nevojitet ?
? E vogel dhe ideale per tu mare me vete per pushime?
? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone?
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe?
? Shpejtesia 2 GB RAM?
? Memoria 16 Gb?

SKU: android-box-tx-3-mini

Android Box x96 mini

0 nga 5
(0)

? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe
? Shpejtesia 2 GB RAM
? Memoria 16 Gb

SKU: android-box-x96-mini

DVB T2 & Android Box, 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Dy aparate ne nje DVB T2 & Android Box, 2 ne 1
Marr?si Hybrid Tokesor Quad Core 7,1 TV Box Android 4K Tuner Receptor TV DVB T2 Digital Toksor DVB-T2
? Set kuti t? lart? Wifi ose me fishe
? RAM: DDR3 1GB, ROM: 8GB
? Android 7.1 OS
? Support H.265, 4K 30pfs, HDMI 2.0;
? Nd?rtimi me Tuner DVB-T2

SKU: dvb-t2-android-box-2-ne-1

TV Box T95 Max

0 nga 5
(0)

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 9.0
? Memoria 4 GB ju lejon te shkarkoni shume aplikacione
? Shijoni rezolucionin 6K
? Permasat 10.4 x 10.4 x 2 cm

SKU: tv-box-t95-max

X96 TV Box

0 nga 5
(0)

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 7.1
? Frekuence deri ne 2 Ghz
? Mund te shikoni video me kualitet 4K
? Suporton shumicen e formateve foto dhe video
? Permasat 17.8 x 11.7 x 5.6 cm

SKU: x96-tv-box

Android Box

0 nga 5
(0)

Android Box nga marka e njohur Xiaomi, tanime eshte nje inovacion ne boten e televizionit. Me ane te lidhjes me internetin, mund te shihni filma ne Netflix apo te shkarkoni aplikacione te ndrushme per te pare programe apo per te degjuar muzike. Transformon TV tuaj duke e bere ate si nje Smartphone.
?? I vogel dhe nuk ze shume hapesire
?? Lidhet me TV me ane te fishes HDMI

Android Box H96 max

0 nga 5
(0)

Android box me te mire ne treg e gjeni vetem tek ne
? Shpejtesia me e madhe ? 4 Gb Ram dhe 32 Gb memorie + MicroSd
? Ultra procesor Rk 3328 Quad core cortex A-53
? Voice control
?Usb 2.0 dhe akoma me shum suport usb 3.0
? Android 8.1
? Network wifi b/g/n 2.5 dhe 5 Ghz
? Hdmi cilesia maksimale e figures 4k @60 fps

Android Box Tx 3 Mini

0 nga 5
(0)

Android Box Tx 3 Mini ? ?
Bejeni Televizorin tuaj smart duke pare filmat me te fundit si edhe shume programe te tjera si youtube, google, fb, insta e cdo aplikacion tjeter qe ju nevojitet ?
? E vogel dhe ideale per tu mare me vete per pushime?
? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone?
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe?
? Shpejtesia 2 GB RAM?
? Memoria 16 Gb?

Android Box x96 mini

0 nga 5
(0)

? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe
? Shpejtesia 2 GB RAM
? Memoria 16 Gb

DVB T2 & Android Box, 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Dy aparate ne nje DVB T2 & Android Box, 2 ne 1
Marr?si Hybrid Tokesor Quad Core 7,1 TV Box Android 4K Tuner Receptor TV DVB T2 Digital Toksor DVB-T2
? Set kuti t? lart? Wifi ose me fishe
? RAM: DDR3 1GB, ROM: 8GB
? Android 7.1 OS
? Support H.265, 4K 30pfs, HDMI 2.0;
? Nd?rtimi me Tuner DVB-T2

TV Box T95 Max

0 nga 5
(0)

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 9.0
? Memoria 4 GB ju lejon te shkarkoni shume aplikacione
? Shijoni rezolucionin 6K
? Permasat 10.4 x 10.4 x 2 cm

X96 TV Box

0 nga 5
(0)

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 7.1
? Frekuence deri ne 2 Ghz
? Mund te shikoni video me kualitet 4K
? Suporton shumicen e formateve foto dhe video
? Permasat 17.8 x 11.7 x 5.6 cm

Android Box

0 nga 5
(0)

Android Box nga marka e njohur Xiaomi, tanime eshte nje inovacion ne boten e televizionit. Me ane te lidhjes me internetin, mund te shihni filma ne Netflix apo te shkarkoni aplikacione te ndrushme per te pare programe apo per te degjuar muzike. Transformon TV tuaj duke e bere ate si nje Smartphone.
?? I vogel dhe nuk ze shume hapesire
?? Lidhet me TV me ane te fishes HDMI

Android Box H96 max

0 nga 5
(0)

Android box me te mire ne treg e gjeni vetem tek ne
? Shpejtesia me e madhe ? 4 Gb Ram dhe 32 Gb memorie + MicroSd
? Ultra procesor Rk 3328 Quad core cortex A-53
? Voice control
?Usb 2.0 dhe akoma me shum suport usb 3.0
? Android 8.1
? Network wifi b/g/n 2.5 dhe 5 Ghz
? Hdmi cilesia maksimale e figures 4k @60 fps

Android Box Tx 3 Mini

0 nga 5
(0)

Android Box Tx 3 Mini ? ?
Bejeni Televizorin tuaj smart duke pare filmat me te fundit si edhe shume programe te tjera si youtube, google, fb, insta e cdo aplikacion tjeter qe ju nevojitet ?
? E vogel dhe ideale per tu mare me vete per pushime?
? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone?
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe?
? Shpejtesia 2 GB RAM?
? Memoria 16 Gb?

Android Box x96 mini

0 nga 5
(0)

? Mund te merni te gjithe aplikacionet si nje smart phone
? Mund ta lidhni me me internetin me Wifi ose me fishe
? Shpejtesia 2 GB RAM
? Memoria 16 Gb

DVB T2 & Android Box, 2 ne 1

0 nga 5
(0)

Dy aparate ne nje DVB T2 & Android Box, 2 ne 1
Marr?si Hybrid Tokesor Quad Core 7,1 TV Box Android 4K Tuner Receptor TV DVB T2 Digital Toksor DVB-T2
? Set kuti t? lart? Wifi ose me fishe
? RAM: DDR3 1GB, ROM: 8GB
? Android 7.1 OS
? Support H.265, 4K 30pfs, HDMI 2.0;
? Nd?rtimi me Tuner DVB-T2

TV Box T95 Max

0 nga 5
(0)

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 9.0
? Memoria 4 GB ju lejon te shkarkoni shume aplikacione
? Shijoni rezolucionin 6K
? Permasat 10.4 x 10.4 x 2 cm

X96 TV Box

0 nga 5
(0)

Beni televizorin tuaj smart dhe shikoni te gjitha programet njesoj si ne smartphonin tuaj. Mjafton te lidhni pajisjen me internet dhe ju keni mundesi te eksploroni mijera programe dhe aplikacione.
? Suporton Android 7.1
? Frekuence deri ne 2 Ghz
? Mund te shikoni video me kualitet 4K
? Suporton shumicen e formateve foto dhe video
? Permasat 17.8 x 11.7 x 5.6 cm

Po shfaqen krejt 7 përfundimet