Mënyra e parë: Porosi me telefon apo nga rrjetet sociale.

Kjo është mënyra më e lehtë edhe praktike e mundshme në porosinë e një produkti nga faqja jonë. Është aq e thjeshtë sa një telefonatë apo mesazh në Facebook të një mikut tuaj.

Si funksionon: Nëse keni vendosur cilin produkt do të merni atëhere dhe doni ta bëni porosinë me këtë mënyrë, mjafton të merni në telefon tek kujdesi jonë i klientit tek numri 0682825254 ti shpjegoni cilin produkt doni, adresën ku do e tërhiqni produktin dhe porosia është e bërë.

E njëjta gjë vlen për komunikimin me rrjetet sociale, mjafton të kontaktoni tek faqja jonë e Facebook ose e Instagram me kërkesë për të blerë produktin që dëshironi, adresën dhe ne do ia u konfirmojmë porosinë.

Mënyra e dytë: Porosi me butonin ‘porosit me 1 klikim’

Mjafton vetëm një klikim ne ( Bli Tani ) dhe porosia ka filluar të bëhet.

Si funksionon: Tek produkti që keni vendosur të blini ndodhet një buton ‘Bli Tani’ sipër butonit shto në shportë.

Shtypni atë buton dhe do dalë menjëherë një tabelë me 4 vende për tu plotësuar. Emri, mbiemri i personit që do marr pakon, numri i telefonit që do telefonojmë për të dorëzuar pakon, dhe adresa e emailit ku do nisim faturën tuaj.

Pasi të konfirmoni të dhënat tuaja proçesi ka filluar dhe dikush nga kujdesi i klientit do ju telefonojë për të konfirmuar adresën që do vijë produkti.

Kjo është mënyra më e thjeshtë për të porositur online prandaj ne e kemi bërë posaçërisht për ju.

Mënyra e tretë: Zgjidhni produktin që doni dhe shtypni butonin shto në shportë.

X

Menu Kryesore