-2500 L
> SKU: N/A

Ky produkte u ndihmon ne hekurosjen e rrobave duket ber nje pune sa me efikase sa me me te lehte.

E pershtashme per te gjitha materialet e rrobave

2490 L

Krahaso

Description

  • Hekur rrobash me avull
  • Per nje hekurosje cilesore me cmim fantastik
  • Zgjidhje optimale per amvisat dhe jo vetem
  • Fuqia 2200watt
  • Sistem vetpastrimi
  • Hekurosje verikale
  • Pllake qeramike qe nuk
  • Presioni avull 35 g/min
  • Sistem kundra rriedhjes
  • Kapacitet uji 350ml