Shtrydhese frutash manuale

Produkt ideal p?r sht?pin? tuaj.

Shijoni l?ngjet e shtrydhura n? moment t? fresk?ta BIO.

1990 L

Krahaso

Description

Shtrydhese frutash manuale

  • Produkt ideal p?r sht?pin? tuaj.
  • Shijoni l?ngjet e shtrydhura n? moment t? fresk?ta BIO.

Specifikat:

  • Shtrydhni fruta me leht?si si: Limoni, portokalli etj…
  • Praktik n? p?rdorim.
  • Pastrohet leht?sisht, pjes?t ndahen.
  • Doreza ergonomike.
  • Materiali: Alumin dhe plastik PP
  • P?rmasat: 22.7 x 13 x 10.5 cm