• Ju mund ti jepni një pamje krejtësisht tjetër me këto mbulesa divani elastike.
  • Material elastik dhe përshtatet lehtësisht.
  • Vjen në ngjyra të ndryshme dhe modele të ndryshme.
  • Përmasa 230-300 cm dhe hapet deri ne 3 m.

2490 L

Krahaso

Description

  • Ju mund ti jepni një pamje krejtësisht tjetër me këto mbulesa divani elastike.
  • Material elastik dhe përshtatet lehtësisht.
  • Vjen në ngjyra të ndryshme dhe modele të ndryshme.
  • Përmasa 230-300 cm dhe hapet deri ne 3 m.

 

Specifikat

  • Permasat 235-300 cm