SKU: N/A
  • Me këtë pajisje ju do të thyeni arrat në pak sekonda.
  • Bën të mundur thyerjen e arrave, bajameve dhe të gjitha llojeve të tjera të frutave të thata.
  • Thyesja e arrave me material metalik dhe dorezë prej druri.

690 L

Krahaso

Description

  • Me këtë pajisje ju do të thyeni arrat në pak sekonda.
  • Materiali metalik e b?ne atë më të fortë.
  • E lehtv nv p?rdorim dhe mjaft rezistente.

Specifikat

  • Përmasat: 165mm x 50mm x 28 mm