Set pjatash porcelan.

SKU: N/A
 • Set pjatash porcelan.
 • Vijnë një modele të ndryshme mes të cilave mund të zgjidhni të preferuarën tuaj.
 • Të përshtatshme për përdorim të përditshëm për një tryeze elegante.
 • Shumë fine dhe të vecanta.

2990 L

Krahaso

Description

 • Set me 20 pjata porcelani.
 • Sete pjatash porcelan.
 • Vijn në modele të ndryshme mes të cilave mund të zgjidhni të preferuarën tuaj.
 • Të përshtatshme për përdorim të përditshëm për një tryeze elegante.
 • Shumë fine dhe të vecanta.

Specifikat

 • Set-i përmban:
 • 6 Pjatanca porcelani nga 27 cm
 • 6 Pjata Supe porcelani nga 23 cm
 • 6 Pjata Embelsire porcelani 19 cm
 • 1 Tas i Madh Sallate porcelani 22*22 cm
 • 1 Pjatance e Madhe Porcelani 30*20 cm