Zbardhues Dhembesh

> SKU: zbardhues-dhembesh

Per dhembe sa me te bardhe pa pasur nevoje per te shkuar tek dentisti, ju vjen ne ndihme ky zbardhues dhembesh. Perdoret lehte.
?? Zbardhohen deri ne 8 here brenda 20 minutave
?? Para perdorimin duhet te trajtoni dhembet me vitamine E
?? Aplikoni xhelin qe permban produkti, vendosni pajisjen me driten LED tek dhembet dhe ndizni driten e saj
?? Me pas aplikoni shkopin zbardhues

1490 L

Krahaso

Vlerësime (0)

0.0
0
0
0
0
0

Bëhu i pari që komenton “Zbardhues Dhembesh”

Nuk ka ende komente.