Zorrë për vaditje

990 L

Në magazinë

Zorra magjike me aftesi per te ndryshuar deri ne 3 fish gjatesine e saj pasi kalon uji ne te
Gjatesia ne hapje 15 metra
Mund ta perdorni per cdo funksion si ujitje,sperkatje,larje etj.
Pistolete me 8 funksione per shperndarjen e ujit
Mjaft praktike,nuk perthyhet dhe mjaft e lehte per tu transportuar nese nuk ka uje

Compare
Kategoritë: ,

Zorra magjike me aftesi per te ndryshuar deri ne 3 fish gjatesine e saj pasi kalon uji ne te
Gjatesia ne hapje 15 metra
Mund ta perdorni per cdo funksion si ujitje,sperkatje,larje etj.
Pistolete me 8 funksione per shperndarjen e ujit
Mjaft praktike,nuk perthyhet dhe mjaft e lehte per tu transportuar nese nuk ka uje

X

Menu Kryesore