Zgarë elektrike

2,990 L

Në magazinë

 • Zgarë elektrike që nuk lejon nxjerrjen e tymit.
 • Me zgaren elektrike ju tashmë mund të gatuani edhe në shtëpinë tuaj.
 • Ushqimet gatuahen sikurse i vendosni pasi nuk ngjiten në të.
 • Mund ta përdoni edhe në ballkonin e shtëpisë suaj.
 • Veshje jo-ngjitëse, e përshtatshme për pastrim.
Compare
 • Zgarë elektrike jo-ngjitëse BBQ Grilë.
 • Gatuani ushqimet me të gjitha vlerat e tyre ushqyese.
 • Zgara elektrike ka një funksion multifunksional sepse ju mund të gatuani në të ushqime të ndryshme, pa asnje dallim nga zgarat me qymyr gur.
 • 5 lloje të kontrollit të rregullueshëm të temperaturës.
 • Vendosni temperaturën tuaj që dëshironi për ushqime të ndryshme.
 • Me kapëse dore të mbrojtura nga djegia dhe këmbë kundër rrëshqitjes me izolim të nxehtësisë, të sigurt për t’u përdorur.
 • Pasi të ndërpritet rryma, mund të lahet i tërë trupi.

Specifikat

 • Tensioni dhe fuqia: 220V ~ 50Hz, 1500W
 • Sipërfaqja e pjekjes: 40x23cm
 • Gjatësia e kordonit: 40cm
 • Trasësia e skarës: 1.5mm
X

Menu Kryesore