Zbardhues Dhembesh

1,490 L

Në magazinë

Per dhembe sa me te bardhe pa pasur nevoje per te shkuar tek dentisti, ju vjen ne ndihme ky zbardhues dhembesh. Perdoret lehte.
?️ Zbardhohen deri ne 8 here brenda 20 minutave
?️ Para perdorimin duhet te trajtoni dhembet me vitamine E
?️ Aplikoni xhelin qe permban produkti, vendosni pajisjen me driten LED tek dhembet dhe ndizni driten e saj
?️ Me pas aplikoni shkopin zbardhues

Compare
SKU: zbardhues-dhembesh Kategoritë: ,
X

Menu Kryesore