Veshje mbrojtëse për gishta

690 L

Në magazinë

Kjo veshje kaq e vogël, por unike.

Fantastike për  lëndimin e gishtave.

Compare
Kategori

Veshje mbrojtëse për gishta

  • Kjo veshje kaq e vogël, por unike.
  • Fantastike për  lëndimin e gishtave.

Specifikat:

  • Shërben për lëndimin e gishtave, të dorës apo këmbës.
  • Fal veshjes me selikon nga brënda dhe copë nga jasht e bën unik këtë produkt.
  • Tepër e lehtë në përdorim, mjafton ta prisni copën në madhësin e duhur.
X

Menu Kryesore