Varse për rroba

990 L

Në magazinë

Kjo varëse rrobash mund të ju ndihmojë të mbani disa veshje sëbashku.

Një ndihmës i mirë për dollap.

Compare

Varse për rroba

  • Kjo varëse rrobash mund të ju ndihmojë të mbani disa veshje sëbashku.
  • Një ndihmës i mirë për dollap.

Specifikat:

  • E bërë nga çeliku inox, më i qëndrueshëm dhe kompakt, jo i lehtë për t’u deformuar.
  • Ideale për apartament, vilë, shtëpi, konvikte, etj.
  • Rrobat qëndrojnë kompakte, të organizuara dhe pa rrudha për shkak të kësaj varësie efikase.
  • Me 5 bare, lë më shumë hapësirë ​​në dollapin tuaj, një varëse rrobash është e barabartë me 5 varëse rrobash.
  • Përmasat: 39.2 x 36 cm
X

Menu Kryesore