Varke Komardare

1,790 L

Në magazinë

🔸 Varka Komardare me ajer per femije
🔸️ Permasat : Gjatesi 147 cm ; Gjeresi 84 cm ; Lartesi 36 cm
🔸️E pershtateshme dhe e lehte
🔸 Pa Lopata

Compare
SKU: varke-komardare Kategoritë: , ,
X

Menu Kryesore