Varëse rrobash në formë piano

990 L

Në magazinë

  • Varëse rrobash në një dizanj të vecantë në formë piano.
  • Nëse keni probleme me organizimin ose me mungesën e hapësirave në ambientet tuaja kjo është zgjidhja.
  • Mund të varet në anën e pasme të derës por mund të fiksohet edhe në mur.
  • Eshtë i përshtatshëm për tu përdorur në banjo, kuzhinë dhe shumë zona.
Compare
  • Varëse rrobash në një dizanj të vecantë në formë piano.
  • Nëse keni probleme me organizimin ose me mungesën e hapësirave në ambientet tuaja kjo është zgjidhja.
  • Mund të varet në anën e pasme të derës por mund të fiksohet edhe në mur.
  • Eshtë i përshtatshëm për tu përdorur në banjo, kuzhinë dhe shumë zona.

 

Specifikat

  • Tepër praktike dhe funksionale.
  • Madhësia: 70x460x155 mm
X

Menu Kryesore