Varese plastike e hapur

2,290 L

Në magazinë

 • Raft i dizenjuar për të varur xhaketa dhe këmish por edhe fustanë e pallto të gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve të palltove dhe sendeve për t’i dhënë më shumë rregull hapësirave të brëndshme të shtëpisë tuaj.
 • E përshtatshme për çdo stil ambienti.
Compare
 • Raft i dizenjuar për të varur xhaketa dhe këmish por edhe fustanë e pallto të gjata pa i rrudhur ato.
 • Kombinimi perfekt i rafteve të palltove dhe sendeve për t’i dhënë më shumë rregull hapësirave të brëndshme të shtëpisë tuaj.
 • E përshtatshme për çdo stil ambienti.
 • Mund ta zhvendosni lehtësish.
 • Strukturë e fortë plastike dhe tub i trashë.
 • Dy rafte dhe rrota çeliku të zeza.

Specifikat

 • Materiali:Plastike
 • Madhësia: 160 X 55 X 42 cm
X

Menu Kryesore