Varëse me 6 grepa

690 L

Në magazinë

 • Varëse rrobash peshqirësh me 6 grepa e palosshme.
 • Mbajtese me ngjitje e cila vendoset shumë lehtë në mur.
 • E përdorshme për të varur celesat, peshqirë, cadren rroba etj.
 • Bërë nga material me cilësi të lartë për përdorim të qëndrueshëm dhe afatgjate.
 • Mund të ngjitet në siperfaqen e murit të kuzhinës, tualetit apo te dhomave të tjera kudo ju nevojitet
 • Grepat të rrotullueshëm.
Compare
 • Lehtë për t’u përdorur, i përshtatshëm për tualet kuzhinë.
 • Ngyrat: roze , blu,e zeze, gri

 

Specifikat

 • Madhësia e produktit: 36.7×5.8cm
 • Materiali i produktit: ABS
 • Pesha e produktit: 89g
 • Ngyrat: roze , blu,e zeze, gri
X

Menu Kryesore