Varëse kuzhine

590 L

Në magazinë

 • Krejt e re dhe me cilësi të lartë kjo varëse kuzhine.
 • Sipërfaqja e kontaktit duhet të jetë e pastër dhe e thatë.
 • Gjithashtu me 6 grepa.
 • Dizajni i kupës thithëse dhe bllokimit, thithja e fortë.
 • I lehtë për tu instaluar, nuk dëmton murin.
Compare
 • Varëse kuzhine multifunksionale.
 • Dizajni i kupës thithëse dhe bllokimit, thithja e fortë, mbajtja e mirë e ngarkesës.
 • Shtypni fort në sipërfaqen e kontaktit.
 • Mund të lëvizë, i bukur dhe praktik.

Specifikat

 • Materiali: plastik
 • Madhësia: afërsisht 33 * 7cm
X

Menu Kryesore