Tub nën lavaman

790 L

Në magazinë

  • Ky tub që vendoset poshtë lavamanit lejon qarkullimin e ujit te shpejtë.
  • I përshtatshëm për instalim në hotele, apartamente, shtëpi dhe mjedise të tjera.
  • Dizajni me diametër të madh, mund të shkarkojë rrjedhje të madhe të ujit dhe mbajtur larg aromat
  • Instalimi i lehtë dhe shumë praktik.
  • Mund të përkulet sipas situatës aktuale të instalimit.
Compare
  • Tub nën lavaman.
  • Dizajni me diametër të madh, mund të shkarkojë rrjedhje të madhe të ujit dhe mbajtur larg aromat.
  • Instalimi i lehtë dhe shumë praktik.
  • Mund të përkulet sipas situatës aktuale të instalimit.

Specifikat

  • Material elastik
X

Menu Kryesore