Tostier

1,990 L

Në magazinë

Pergatisni toste shpejt dhe lehte me tostierin e markes se njohur Haeger.
🔸️ Fuqia 600-800 watt
🔸️ Mund te pergatisni deri ne 2 toste njekohesisht
🔸️ Produkt i certifikuar
🔸️ Material rezistent dhe me jetegjatesi
🔸️ Permasat 24 x 23.5 cm

Compare
X

Menu Kryesore