Tigan i dyanshem

2,990 L

Në magazinë

  • Tigan i dyanshëm duhet ta keni patjeter në shtëpi😊
  • Nuk keni nevojë të tranzoni ushqimin, pasi me këtë tigan mjafton ta ktheni në anën tjetër.
Compare
Kategori
  • Tigan i dyanshëm duhet ta keni patjeter në shtëpi😊
  • Nuk keni nevojë të tranzoni ushqimin, pasi me këtë tigan mjafton ta ktheni në anën tjetër.
  • Material rezisten që nuk ngjit dhe nuk gërvishtet.
  • Ruan të gjitha vlerat ushqyese të ushqimit.
  • Mund ta ndani dhe ta përdorni si dy tiganë.

Specifikat

  • Materiali: Aliazh alumini
  • Ngjyra: e zezë
  • Diametri: rreth 40 cm
X

Menu Kryesore