Thyhëse arrash ne formë suste

900 L

Në magazinë

  • Thyhëse arrash në formë suste e vecantë dhe zbavitëse.
  • E lehtë në përdorim thjesht tërhiqeni dhe lëshoheni me forcë.
  • Dizanj i vecantë dhe efikas për të carë arrën.
Compare
  • Lehtë për t’u përdorur, si të rriturit ashtu edhe fëmijët mund ta përdorin.

 

Specifikat

  • Materiali: Çelik inox
  • Diametri: 6cm, Lartësia: 10cm
X

Menu Kryesore