Tharësja e flokëve Xiaomi 1600W

4,990 L

Në magazinë

 • Tharësja e flokëve me jonizues nga marka Xiaomi ka kontroll inteligjent të temperaturës së ajrit.
 • Pajisur me teknologjinë e cila analizon temperaturen duke mos dëmtuar skalpin dhe floket.
 • Gjate tharjes së flokut kujdeset që floku të mos thahet dhe të humbasi shkëlqimin.
 • Ka 2 shpejtësi, fuqi prej 1600 W, një hundë rrotulluese magnetike dhe një kabllo furnizimi 1.7 m.
Compare
 • Tharësja e flokëve Xiaomi 1600W
 • Pajisur me teknologjinë e cila analizon temperaturen duke mos dëmtuar skalpin dhe floket.
 • Gjate tharjes së flokut kujdeset që floku të mos thahet dhe të humbasi shkëlqimin.
 • Nivel zhurme minimal.
 • Redukton në mënyrë efektive skajet e ndara.
 • I lë flokët elastike dhe me shkëlqim.
 • Doreza mund të paloset, e vogël dhe e lëvizshme.

Specifikat

 • Kabllo furnizimi 1.7 m.
 • Tensioni: 210-240V
 • Fuqia: 1600W
X

Menu Kryesore