Termus

1,090 L

Në magazinë

E domosdoshme sidomos per kete kohe
Termus inoxi ku mund te mbash lëngje të ftohtë dhe të nxehtë ne cdo kohe
🔸 kapacitet 0.5 L
🔸 Material inoxi
🔸 Mund ta maresh me vete kudo

Compare
SKU: termus Kategoritë: , , ,
X

Menu Kryesore