Tenxhere për skuqje me temperaturë të kontrollueshme

3,290 L

Në magazinë

  • Tenxhere për skuqje me temperaturë të kontrollueshme.
  • I përshtatshëm për zierjen e supës, skuqjen, patatet e skuqura, qoftet e skuqura, këmbët e pulës të skuqura e tje…
  • E përshtatshme për burime të ndryshme zjarri, përfshirë soba me gaz, tenxhere me induksion, soba elektrike dhe burime të tjera zjarri.
  • Tigan i thellë celiku.
Compare
  • Tenxhere e thellë gatimi, me kapak i bere nga siperfaqe inox, veshje te brëndshme e cila nuk ngjit për gatim me të shëndetshem dhe të sigurt.
  • Mund të përdoret për të skuqur patatet, pulën, karkalecat  dhe ushqime të tjera.
  • Me një dizajn i pajisur me sitë, ju mund të kulloni vajin gjatë skuqjes.

 

Specifikat

  • Madhësia: 20.5 * 20 * 11.3
  • Materiali: çelik inox
X

Menu Kryesore