Tavolinë portative Laptopi

990 L

Në magazinë

 • Tavolina është e përbërë prej materialite plastike e fortë shumë kualitativ shumë rezitente edhe e qëndrueshme.
 • Tavolina përbëhet nga një sipërfaqe e lëmuar kundër rrëshqitjes dhe tepër rezistente.
 • Përdoret për studim, për të servirur ushqimin.
 • Dizajni i palosshëm.
 • Ruajtja e përshtatshme.
Compare
 • Projektimi i vrimës së përshtatshme të karikimit, tarifimi i përshtatshëm, desktopi nuk është kaotik
 • Tavolinë që paloset për laptopë,multifunksionale
 • Përdoret për studim, për të servirur ushqimin e tje…
 • Tavolina e laptopit ju lejon të punoni duke mbajtur qëndrimin e duhur.
 • E përbërë prej material plastike e fortë shumë kualitative shumë rezitente edhe e qëndrueshme.
 • Mund të paloset dhe të merret me vetë kudo.
 • Nuk zë hapësirë në cilindo ambient ta mbani.
Specifikat
 • Materiali: ABS
 • Madhësia: 52 * 34 * 4cm
X

Menu Kryesore