Tavolinë e palosshme Portative

1,490 L

Në magazinë

 • Kjo tavolinë e palosshme me të gjitha qëllimet siguron ndihmën e nevojshme për çdo familje.
 • Përdoreni atë për të ngrënë, si një tavolinë kompjuteri laptop, tavolinë studimi, lexim, shkrim, vizatim, lojëra në bord tje…
 • Perfekte portative për çdo gjë për të cilën keni nevojë.
 • Ka një dizajn modern dhe të këndshëm.
Compare
 • Tavolinë e palosshme Portative.
 • Tavolina përshtatet në 6 lartësi të ndryshme dhe 3 kënde.
 • E lehtë, por shumë e fortë-mban deri në 18 kg.
 • Rregullimi i këndit: 30-150 gradë

Specifikat

 • Materiali: tub çeliku +PP
 • Madhësia e tavolinës: 51 x 39cm
 • Përshtatet në 6 lartësi: rreth 33-72cm
X

Menu Kryesore