Tavolina portative për fëmijë

1,990 L

Në magazinë

 • Vjen me 4 dizanjo të ndryshme.
 • Mjaft praktike për të studiuar, për të luajtur, për të ngrënë etj…
 • E përshtatshme për cdo ambjent.
 • Vendosni tabletin në hapsirën e posacme dhe shijoni filmat.
 • Tavolina është e përbërë prej materialit të drurit edhe celikut.
Compare
 • Tavolina portative për fëmijë.
 • Me figuren e Frozen dhe princeshat e Disney
 • Me figuren e Spiderman : 2 modele
 • Praktike mund të merret kudo, me palosje.
 • E përbërë nga dy këmbëza në forme W të cilat mund të palosen.

 

Specifikat

 • Përmasat: 60 x 40 x 28cm
X

Menu Kryesore