Tastier me Bluetooth e palosshme.

4,990 L

Në magazinë

 • Tastiera më e mirë me Bluetooth e palosshme.
 • Kjo tastiera Bluetooth, ju siguron një përvojë të rehatshme dhe të shpejtë të shtypjes.
 • Dizajni i zgjuar, prekja e butë dhe pamja delikate e bëjnë atë perfekte për tabletin, telefonin tuaj dhe laptopin.
Compare
 • Tastiera më e mirë me Bluetooth e palosshme.
 • Kjo tastiera Bluetooth, ju siguron një përvojë të rehatshme dhe të shpejtë të shtypjes.
 • Tastiera e lehtë dhe me madhësinë e pëllëmbës mund të paloset dhe të vendoset në xhepin tuaj.
 • Dizajni i zgjuar, prekja e butë dhe pamja delikate e bëjnë atë perfekte për tabletin, telefonin tuaj dhe laptopin.
 • Lidhet me pajisjet tuaja të sistemit iOS / Windows / Android.
 • Mbyllja magnetike parandalon hapjen aksidentale gjatë ruajtjes ose transportit.

Specifikat

 • Bateri e rimbushshme.
 • Përmasat ( e hapur) :30.2 cm x9.7 cm
 • Përmasat (e palosur): 9.7 cm x15.2 cmx 1.8 cm
 • Koha e karikimit: 2-3 orë
 • Kabllo karikimi.
X

Menu Kryesore