Tasa me kullesë

Në magazinë

Tasat me kullsë fantastik për disa përdorime.

Ky tas do tju lejoj të kulloni frutat dhe perimet.

Compare
Kategoritë: , ,

Tasa me kullesë.

  • Tasat me kullsë fantastik për disa përdorime.
  • Ky tas do tju lejoj të kulloni frutat dhe perimet.

Specifikat:

  • Do të keni mundësi ta përdorni si një tas për të ruajtur ushqimet në frigorifer ose dhe madje do të keni mundësi ta përdorni si një kuti dreke.
  • Materiali: Plastike EKO
  • Përmasat: 16 x 12 x 10 cm

 

X

Menu Kryesore