Tas inoks për mbajtjen e ushqimit.

1,790 L

Në magazinë

  • Tas inoks për mbajtjen e ushqimit.
  • Ky tas inoksi është tepër i qëndrueshëm dhe praktik.
  • Ushqehuni shëndetshëm Ideal për ushqimin në punë.
Compare
  • Tas inoks për mbajtjen e ushqimit.
  • Përbëhet nga tre hapsira që ju mundëson të mbani tre lloje të ndryshme ushqimesh.
  • Materiali prej inoksi nuk e mban aromën e padëshiruar të ushqimit.
  • I lehtë për u pastruar.
  • Specifikat

  • Kapaciteti: 3L
X

Menu Kryesore