Tapa për lavatrice

1,490 L

Në magazinë

  • Rregulloni ekuilibrin e dyshemesë në të cilin keni vendosur lavatricen me katër tapat prej gome.
  • Krijuara posaçërisht për të vendosur ekuilibrin dhe të parandaloje rreshqitjen.
  • Të përshtatshme për lavatrice dhe mobilje të tjera.
  • Nivelon bazën dhe ndalon dridhjet.
Compare
  • Tapa prej gome kundër rrëshqitjes.
  • Tapat janë material i fortë, rezistent ndaj konsumit dhe nuk lejojnë rrëshqitjen e makinës larëse.
  • Perfekte për lavatriçe, tharëse dhe frigorifer, etj.

 

Specifikat

  • Madhësia: 10.5cm x 4cm
  • Materiali: PP
X

Menu Kryesore