Tapa për lavatrice me vida

2,190 L

Në magazinë

  • Tapa universale për lavatrice.
  • Set me 4 mbajtëse për lavatricen.
  • Të qëndrueshme dhe rregullim të nivelit.
Compare
  • Super tapat e reja për lavatriçe.
  • Set me 4 mbajtëse për lavatriçen.
  • Ju mundëson qëndrueshmërinë e lavatriçes dhe rregullim të nivelit.
  • Mbani pjesën e poshtme të ajrosur dhe të mbrojtur nga lagështia dhe ndryshku.
  • Montohet me anë të vidave direkt tek lavatriçia.

 

 

Specifikat

  • Materiali: Plastik e fortë
X

Menu Kryesore