Tabele edukative per femije

1,890 L

Në magazinë

Nje loder edukative qe ndihmon ne zhvillimin e femijes tuaj .

Ju vjne ne ndihme   per  te mesuar femijen si persh  shkronjat.  numrat  mbledhjet apo zbritjet.

Compare
Kategori
  • Krijone nje sistematike tek femijet.
  • Tabel e specifikuar per shkronjat , numerat, mbledhje dhe zbritje.
  • Tabela eshte funkisonale nga te dyja anet ku ana tjeter  sherben per te shkruajtur.
  • Materiali druri.
  • Permasat 43.6cm 32cm.
X

Menu Kryesore