Tabel Vizatimi për fëmije

1,990 L

Në magazinë

 • Kjo lodër i mundëson fëmijës tuaj të shprehet artistikisht.
 • Duke e lënë fëmijën të zhvillojë kreativitet në të gjitha aspektet e krijimit.
 • E shkëlqyeshme për kontrollin e lapsit.
Compare
 • Tabel vizatimi për fëmije me një diznj dhe cilësi të lartë.
 • Fëmijët mund të vizatojnë bazuar në modelin e projektuar nga projektori në tryezë ose në librin e vizatimeve.
 • Me muzikë për të tërhequr tërheqjen e fëmijëve për të qëndruar më gjatë për të shkruar dhe vizatuar.
 • Zhvillon perceptimin e ngjyrave dhe aftësinë e imagjinatës dhe rrit interesin e foshnjës për të pikturuar.
 • Ushtron fëmijën tuaj për të përdorur koordinimin midis dorës, syrit dhe mëndjes.

Specifikat

 • Materiali: ABS plastike
 • Madhësia: rreth 25 x 21 x 35 cm
 • Bateria: 3 x bateri AA (nuk përfshihet)
 • Funksionet: projeksion + muzikë
X

Menu Kryesore