Tabel edukative 3 në 1.

2,290 L

Në magazinë

 • Tabel edukative 3 në 1.
 • Ndihmon për të promovuar imagjinatën dhe kreativitetin e fëmijëve tuaj.
 • E shkëlqyeshme që fëmija juaj të përdorë plotësisht kohën e lirë dhe të jetë i zënë me vizatimin në vend të televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.
Compare
 • Tabel edukative 3 në 1.
 • Ndihmon për të promovuar imagjinatën dhe kreativitetin e fëmijëve tuaj.
 • E shkëlqyeshme që fëmija juaj të përdorë plotësisht kohën e lirë dhe të jetë i zënë me vizatimin në vend të televizorit.
 • Tabela e madhe vizatimore magnetike e dyanshme.
 • Dërrasa e zezë me pllaka është e përshtatshme për shkumës dhe dërrasa e bardhë i mundëson fëmijës tuaj të jetë krijues me stilolaps shënues dhe shkronja magnetike.
 • Dy anë: Dërrasë e zezë dhe dërrasë e bardhë.
 • 1x stilolaps shënues
 • 1x tabelë vizatimi
 • 1x gomë magnetike në tabelë
 • 1x raft mbajtëse dërrase
 • 1 Kuti shkumës
 • 42 copë figura magnetike në total (10x numra, 26x shkronja, 6x simbole)

Specifikat

 • Permasat: 87cm x 50cm x 57cm
 • Mosha: 3 vjet +
 • Ngjyrat: Rozë, portokalli.
X

Menu Kryesore