Tabaka multifunksionale

990 L

Në magazinë

Organizoni sendet tuaja.

Tabka multifunksionale ideale për shtëpitë.

Compare
Kategoritë: ,

Tabaka multifunksionale

  • Organizoni sendet tuaja.
  • Tabka multifunksionale ideale për shtëpitë.

Specifikat:

  • Pavarësisht nëse shtëpia është e madhe apo e vogël, një dhomë e rregullt  mund të ju sjell gjithmonë një humor të mirë.
  • Me rrotullim deri në 360gradë.
  • E shkëlqyer për cdo hapsirë të shtëpisë.
  • Ndihmon të kurseni shumë hapësirë.
  • Përdorimi shumëfunksional si: organizimi i kozmetikës, erëzave, pastruesve etj…
  • Material Plastik PS dhe TPR, i cili është gjithashtu material miqësor ndaj mjedisin.
  • Përmasat: 30 x 10 cm

 

 

 

X

Menu Kryesore