Mixer dore Skarlet

2,490 L

Në magazinë

 • Përzierës dore me shtatë shpejtësi.
 • Përgatisni vakte të shijshme me këte mikser dore.
 • Ju mund të rrahni të bardhën e vezës për 3 minuta.
 • Funksionim dhe pastrim i lehtë.
Compare
 • Mikser dore me tas.
 • Shpërndarja e shpejtë e nxehtësisë.
 • Doreza ju lejon të kontrolloni me lehtësi blenderin e duarve.

 

Specifikat

 • Modeli: Scarlett MM-133K
 • Fuqia: 200W
 • Tas prej çeliku inox
 • 4 aksesorë prej çeliku inox
 • Rrahës kromi × 2, grep brumi × 2
X

Menu Kryesore