Stol për femije

2,490 L

Në magazinë

  • Stol për fëmijë me dizanj të vezantë dhe elegante.
  • Vjen në forma të ndryshme kafshesh.
  • Fëmijët juaj të vogël do ta adhurojë në dhomën apo këndin e shtëpisë.
Compare
  • Stol për fëmijë me dizanj elegant.
  • Më këmbë druri.
  • Praktike në përdorim dhe cilësore.

Specifikat

  • Materiali: Druri
X

Menu Kryesore