Stol i vogël i palosshëm

990 L

Në magazinë

  • Ky stol i palosshëm është zgjidhja më e mirë për kamping, peshkimi, party, udhëtim tje…
  • Ju mundëson transportim shumë të lehtë kudo që shkoni.
  • Material i fortë i qëndrueshëm dhe praktik.
Compare
  • Stol i palosshëm.
  • Stoli është e qëndrueshëm dhe përdoret me kohë të gjatë.
  • Mund të hapet ose paloset në një madhësi kompakte brënda pak sekondash.

 

Specifikat

  • Lartësia: 35 cm
  • Gjeresia: 30 cm
  • Ngjyra: e kuqe, jeshile
  • Materiali: Metrazhe Oxford + Tub çeliku
X

Menu Kryesore