Sticker për kuzhinë

990 L

Në magazinë

 • Sticker për guzhinën dhe tualetin.
 • Mund te vendoset te lavamani, soba. tualeti
 • Funksionale kundra lagështisë, papastertitë në vende që bëhen gjithmonë pisë.
 •  Shume e lehtë për tu lidhur në plastikë, metal, dru dhe sipërfaqe të tjera, i papërshkueshëm nga uji.
Compare
 • Sticker për kuzhinë ne dizanje të ndryshme.
 • Pjesa ku do vendoset duhet të pastrohet dhe te jete e thate nga ujrat.
 • Mund të pritet në gjatësinë  e deshiruar.
 • Shtypeni për tu puthitur sa me mirë.
 • Rezistent ndaj nxehtësisë,

Specifikat

 • Madhësia e produktit: 3.2m
 • Materiali: ngjitës PVC: akrilik
X

Menu Kryesore