Sticker muri me Gjirafë dhe Elefant

890 L

Në magazinë

  • Dekoroni murin e dhomës së fëmijëve tuaj me këtë sticker kaq të këndshëm.
  • Mund ta përdorni edhe si metër  per tu matur fëmijët.
  • Ngjitet lehtësisht në mur dhe derë.
Compare
Kategori
  • Sticker për fëmijë me Xhirafë dhe Elefant.
  • Lehtë për tu aplikuar, hequr, ripozicionuar dhe ripërdorur pa lënë dëmtime.
  • Ideale për sipërfaqe të thata, të pastra dhe të lëmuara

 

Specifikat

  • Materiali: PVC.
  • Përmasat: 40 x 90 cm
X

Menu Kryesore