Stabilizues i dhimbjeve të gjurit

Në magazinë

 • Stabilizues dhe qetësues për dhimbjen e gjurit.
 • Vendose dhe je gati për të ecur.
 • E suporton gjurin tuaj.
 • Rrothulloje dy herë për mbrojtje të dyfishtë.
 • Mund ta përdorni dhe në palestër, kur luani, kur i jepni bicikletës apo në aktivitete të tjera fizike.
 • Është e mrekullueshme!
Compare
 • Lehtësues i dhimbjeve të gjunjëve.
 • Është antibakteriale dhe rezistente ndaj djersitjes.
 • Masa standarte, përshtatet tek të gjithë.
 • Materiali është bërë nga pëlhura shtrirje komode 3-D e endur nga goditja, e butë dhe është e rehatshme për tu veshur.
 • Larja e produktit bëhet me dorë dhe ujë të ftohtë dhe lëreni të thahet natyralisht nëpërmjet ajrit.
 • Mos e hekurosni.

Specifikat

 • Material  pëlhurë
X

Menu Kryesore