Solucion për gërvishtjet e makinave

990 L

Në magazinë

Scratch-dini bën që gërvishtjet të zhduken në sekonda.

E shkëlqyeshme për vetura, motoçikleta.

Compare

Solucion për gërvishtjet e makinave

  • Scratch-dini bën që gërvishtjet të zhduken në sekonda.
  • E shkëlqyeshme për vetura, motoçikleta.

Specifikat:

  • Lehtë për t’u përdorur thjesht, fërkojeni lehtë.
  • Largon butësisht dhe në mënyrë efektive gërvishtjet.
  • Përdoret për cdo lloj automjeti.

 

 

X

Menu Kryesore