Sokany Electric Grill SK-230

4,990 L

Në magazinë

 • Sokany Electric SK-230 praktik dhe e thjeshtë në përdorim.
 • Krijoni ndjesinë e barbeque-se në komoditetin e shtëpisë suaj.
 • Pllaka të trasha të mbuluara me veshje jo ngjitëse.
 • Jashtëzakonisht funksionale për përgatitjen e vakteve të shpejta.
 • Hapet dhe mbyllet lehtësisht deri në 180 gradë.
 • Siguresa për të parandaluar mbinxehjen.
 • Treguesit LED të energjisë.
 • Trupi prej çeliku inox.
 • Fuqia – 2200W
Compare
 • Sokany Electric SK-230.
 • Pllaka të trasha të mbuluara me veshje jo ngjitëse.
 • Treguesit LED të energjisë.
 • Siguresa për të parandaluar mbinxehjen.
 • Hapet dhe mbyllet lehtesisht deri ne 90 grade.
 • Ngrohje e shpejtë

Specifikat

 • Trupi prej çeliku inox
 • Numri i Modelit – SK-230
 • Pesha e paketimit – 5 KG
 • Fuqia – 2200W
X

Menu Kryesore