Smartwatch

2,900 L

Në magazinë

SmartWatch V88 për fëmijë.
Modeli më cilësor që është kundra ujit.
Me GPS që shërben për të ditur vendodhjen e fëmijës tuaj kudo që të jetë.
Nëpërmjet një aplikacioni prindërit mund të gjurmojnë se ku janë fëmijët e tyre.
Me kartë SIM që mund ti telefononi.
Në ngjyrë blu, rozë dhe lejla.

Compare
SKU: smartwatch Kategori
X

Menu Kryesore