Sistemues tualeti

990 L

Në magazinë

Ky produkte eshte nje aksesor ideal per mbajtjen e shampove apo sapunave likuid ose sendeve te tjera te pershtatshme per tualetin.

Compare
Kategoritë: ,
  • Sistemuse tualeti i argjend.
  • Produkte metalik qe nuk ndryshket.
  • Kunder lageshtires.
  • Dizajne elegant dhe komod.
  • Permasta 31.5cm gjatsi ,13.4cm gjersi dhe 9.4cm lartesi.
X

Menu Kryesore