Mashë për kacurela

2,690 L

Në magazinë

  • Cdo grua do të duket e bukur elegante dhe tërheqëse.
  • Kjo mashë ju lejon të bëni kacurelat dhe ondet që keni ënderruar.
  • Nxehet shpejt dhe ju kursen kohën.
  • Për super volum të flokëve tuaj.
Compare
  • Shufër për kacurela 2 ne 1 DSP.
  • Për të gjithë lloji e flokëve.
  • I përshtatshëm për të kontrolluar me lehtësi temperaturën që ju nevojitet.
  • Me butonin on/off

Specifikat

  • Materiali përbëhet me një pllakë qeramike
  • Më një temperaturë të qëndrueshme
X

Menu Kryesore