Shtypëse hudhrash dhe erëzash

500 L

Në magazinë

 • Dëshironi të gatuani hudhra, pa ardhur erë të duart?
 • Tashmë mund të përdorni shtrypësen e hudhrave e cila falë materialit të fortë dhe ergonomik bën që hudhra mos humbasë vlerat ushqyese gjatë shtypjes dhe të ketë aromë të plotë.
 • Ju gjithashtu mund ta përdorni për bluarjen e erëzave, bimëve,drithërave, hudhrave dhe xhenxhefilave.
Compare
 • Shtypese hudhrashe dhe erëzash.
 • 100% miqësore me mjedisin
 • Strukturë ergonomike
 • Shumë e lehtë në përdorim
 • Shtypëse + enë
 • Shumë praktike

Specifikat

 • Pëmasat e enës : 10 cm x 11cm
 • Përmast e shtypëses: 17 cm x 4,5 cm
 • Materia: Plastikë e fortë
X

Menu Kryesore