Shtrydhëse frutash Dessini

4,490 L6,990 L (-36%)

Në magazinë

Shijoni lëngjet e freskëta të frutave tuaja të preferuara.

Nga copëtimi, bluarja, përzierja për të përgatitur lëngjet e juaja të preferuara.

Compare

Shtrydhëse frutash Dessini

  • Me anë të motorit 1400W ka fuqi të mjaftueshme për të gjitha kërkesat e përditshme të kuzhinës.
  • Nga copëtimi, bluarja, përzierja për të përgatitur lëngjet e juaja të preferuara.
  • SafetyStop ofron mbrojtje efikase kur hapni kapakun gjatë punës, motori ndalon menjëherë dhe automatikisht.

Specifikat:

  • Fuqia e motorrit 1400W.
  • Enë e madhe e lëvizshme.
  • Kapacitetti 2L.
  • E lehtë për tu pastruar, të gjitha pjestët mund të pastrohen në lavastovilje.
X

Menu Kryesore